Vídeo

En aquest apartat de les tecnologies en l'esport hi ha hagut grans canvis els últims anys. Al meu parer, aquests canvis són una millora per a esportistes i aficionats, ja que, ara mateix, es poden veure la major part de partits de qualsevol esport en directe per Internet i de forma gratuïta.

En el àmbit del bàsquet, per exemple, aquest millora va ser evident durant el Mundial de Bàsquet celebrat a Turquia aquest estiu (finals d'agost, principis de setembre), on es jugaven de 6 a 12 partits al dia, que, evidentment, no eren retransmesos per la televisió, sobretot si no hi jugava la selecció espanyola. Doncs bé, tots els partits es podien veure per l'ordinador, a través de la pàgina web de la cadena “La Sexta”.

Ara mateix, durant la lliga ACB, tots els partits de basquetbol que son retransmesos per la televisió (ja sigui per “Teledeporte” o per qualsevol cadena autonòmica) es poden veure a través d'una web que posseeixen l'ACB i la companyia Orange: ACB360. A més d'oferir el partit en directe, aquesta web permet consultar-ne les estadístiques i/o comentar el partit mitjançant una mena de xat (que es fa via Facebook ).

N'adjunto algunes captures de pantalla: